Volledig scherm
© Free Images

Eerste Nulandse Lentetocht vervangt veldtoertocht

NULAND - Toerclub Tandje d’r Bij uit Nuland heeft een lentetocht uitgezet. Zondag kunnen wielrenners, maar ook gezinnen met een normale of elektrische fiets een rit maken. De rit vervangt de veldtoertocht voor mountainbikers die in de winter verreden werd.

Beide tochten starten vanaf Café-bar ’t Leeuwke aan de Dorpstraat te Nuland. De start voor de wielrenners is tussen 07.30 en 09.00 uur en die voor de gezinstocht van 09.00 uur tot 10.00 uur. 

Er zijn twee afstanden van 30 en 45 kilometer (gezinstocht) en twee afstanden van 80 en 110 kilometer voor de wielrenners. De kortere afstanden gaan via Den Bosch, Den Dungen en Berlicum en de langere afstanden gaan via onder meer Odiliapeel, Wanroij en Boekel.

Inschrijven kost voor NTFU-leden  3 en voor niet-leden 4 euro. Kinderen onder de 12 jaar mogen gratis meerijden.

  1. Restauratie huis Jeroen Bosch kost meer dan miljoen, precies prijskaartje pas duidelijk na onderzoek à 130.000 euro

    Restaura­tie huis Jeroen Bosch kost meer dan miljoen, precies prijskaart­je pas duidelijk na onderzoek à 130.000 euro

    DEN BOSCH - Natuurlijk gaat de restauratie van het Jeroen Boschpand De Kleine Winst op de Bossche Markt meer geld kosten dan gedacht. Die waarschuwing gaf wethouder Mike van der Geld al vast aan de politiek. Hoeveel meer dan de in 2017 geschatte één miljoen euro is (nog) niet te zeggen. Daar is weer de 130.000 euro voor nodig die de gemeenteraad beschikbaar moet stellen voor een onderzoek naar de bouwhistorische restauratie.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch