Volledig scherm
PREMIUM
Brand bij handels- en transportbedrijf Reijners aan de Industrieweg 19 in Boxtel. © Sander van Gils/Persburo Sander van Gils

Eigenaar over brand bij bedrijf Reijnders in Boxtel: 'Het stelde niks voor’

BOXTEL - De brand die donderdagnacht woedde bij handels- en transportbedrijf Reijnders aan de Boxtelse Industrieweg 19 stelde eigenlijk niks voor. Dat laat de eigenaar van het bedrijf Ton Reijnders vrijdagmiddag weten.

Reijnders: ,,Het is weer helemaal goed nu, het brandje duurde niet lang. Er was eigenlijk niet eens sprake van een echte brand, want er zijn geen vlammen aan te pas gekomen. Een partij van ons was gaan smeulen, maar die was zo geblust toen we hem uit elkaar trokken."

  1. Bobby Rust weg bij Noble Kitchen: ‘Niet bereid om te verhuizen’

    Bobby Rust weg bij Noble Kitchen: ‘Niet bereid om te verhuizen’

    DEN BOSCH - Chef-kok Bobby Rust (37) is weg bij het in Cromvoirt gevestigde restaurant Noble Kitchen van sterrenchefkok Edwin Kats (restaurant Noble in Den Bosch). Rust ging vorig jaar aan de slag in het naast de golfbaan gelegen bedrijf. Hij is intern opgevolgd door Tom Schoonus (ruim een jaar souschef in Noble Kitchen en bijna zes jaar souschef in Noble). Ook was Schoonus drie jaar werkzaam in restaurant Cordial (Oss).

In samenwerking met indebuurt Den Bosch