Volledig scherm
PREMIUM
Brand bij handels- en transportbedrijf Reijners aan de Industrieweg 19 in Boxtel. © Sander van Gils/Persburo Sander van Gils

Eigenaar over brand bij bedrijf Reijnders in Boxtel: 'Het stelde niks voor’

BOXTEL - De brand die donderdagnacht woedde bij handels- en transportbedrijf Reijnders aan de Boxtelse Industrieweg 19 stelde eigenlijk niks voor. Dat laat de eigenaar van het bedrijf Ton Reijnders vrijdagmiddag weten.

Reijnders: ,,Het is weer helemaal goed nu, het brandje duurde niet lang. Er was eigenlijk niet eens sprake van een echte brand, want er zijn geen vlammen aan te pas gekomen. Een partij van ons was gaan smeulen, maar die was zo geblust toen we hem uit elkaar trokken."

  1. Expo-show Elvis in Den Bosch brengt The King weer helemaal tot leven

    Expo-show Elvis in Den Bosch brengt The King weer helemaal tot leven

    DEN BOSCH - Voor menigeen is Elvis Presley een (relatief) vaag begrip, met name voor jongeren. Daarin willen Robin Klarenbeek(57) en Kees Versluys (52) verandering brengen. De een verzamelt al decennialang Elvis-spullen, de ander staat bekend als een van de beste Elvis-zangers van ons land. De twee hebben de handen ineengeslagen, wat is uitgemond in een verrassende rondreizende expositie annex show. Zaterdagavond streek de expo-show Elvis in Memory neer in café De Sjang.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch