Volledig scherm
PREMIUM
Electronic Family, editie 2019, bood weer volop variatie en feestplezier aan de liefhebbers van trance © Chris Korsten

Electronic Family biedt weer volop feest en variatie

ROSMALEN - De derde editie van Electronic Family op Bosch’ grondgebied is zaterdag nagenoeg vlekkeloos verlopen. De EHBO en de beveiliging hadden het opvallend rustig. Ruim achtduizend muziekliefhebbers, afkomstig uit alle windstreken, genoten in trance van de energieke klanken die door een reeks top-deejays vanaf vier verschillende podia op het Autotron-terrein de lucht ingestuurd werden.

Het is zomer en dat betekent dat er elk weekend in Nederland wel enkele muziekfestivals van een internationaal kaliber op de agenda prijken. Tot die buitencategorie mag Electronic Family, een concept dat zich uitsluitend concentreert op trancemuziek en door ALDA negen jaar geleden tot stand is gebracht, zeker worden gerekend. De eerste zes afleveringen speelden zich af in het Amsterdamse Bos. Maar om voornamelijk organisatorische redenen verhuisde het outdoor event, een van de grootste van Europa in z’n soort, naar Rosmalen. “Deze ruim bemeten locatie biedt tal van mogelijkheden, mede dankzij de prachtige waterpartij. Het terrein is daardoor uitermate geschikt om meerdere sferen tegelijk te creëren”, verduidelijkte David Wagemaker, hoofd concept development bij ALDA. “Naast de mainstage hebben we ditmaal een tweede grote podium met de nieuwsgierig makende naam Who’s afraid op 138? Het getal slaat op het aantal beats per minuut(PBM). Dat is dus behoorlijk heftig, haha. Daarnaast is een kleine intieme stage geformeerd rondom een oldtimer in de vorm van een Chevrolet 3100, het domein van de fans van classic trance. Verder hebben we één indoor stage, waar hoofdzakelijk progressive te beluisteren valt. In tegenstelling tot de afgelopen jaren zijn we -mede op grond van de huidige trends- aan stromingen als psychedelic en goa trance voorbijgegaan.”

 1. Heijmans kampt met vertraging in bouwprojecten
  PREMIUM

  Heijmans kampt met vertraging in bouwprojec­ten

  AMSTERDAM/ROSMALEN - Het Rosmalense bouwconcern Heijmans kampt met vertraging in de uitvoer van enkele bouwprojecten in binnensteden. Dat heeft tot gevolg dat de omzet van het bouwbedrijf met enkele tientallen miljoenen lager is. Vertraging is gevolg van langere procedures, complexiteit van veel projecten en door bezwaarprocedures van belanghebbenden. Volgens Ton Hillen, voorzitter van de raad van bestuur van Heijmans, start de bouw in een aantal gevallen later.
 2. Samenwerking Media Leer Park en Dtv Den Bosch: wekelijks ‘In Gesprek Met’ en maandelijks ‘Sport Talk’

  Samenwer­king Media Leer Park en Dtv Den Bosch: wekelijks ‘In Gesprek Met’ en maande­lijks ‘Sport Talk’

  DEN BOSCH - Dtv Den Bosch en het Media Leer Park van het Van Maerlant gaan nauw samenwerken. Het Media Leer Park gaat samen met Media Presentaties van eigenaar/presentator Jan Willem van den Akker wekelijks het programma ‘In Gesprek Met’ maken en er komt een nieuw maandelijks sportprogramma. Beide programma’s worden door Van den Akker gepresenteerd en voortaan via Dtv Den Bosch uitgezonden.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch