Mark Goossens: ,,Ik gok dat we er dit jaar net iets meer dan 100.000 verkopen.”
Volledig scherm
PREMIUM
Mark Goossens: ,,Ik gok dat we er dit jaar net iets meer dan 100.000 verkopen.” © Marc Bolsius

Emblemen, emblemen en nóg eens emblemen: ‘Ik gok dat we er deze carnaval meer dan 100.000 verkopen’

DEN BOSCH - Of het nou de Plus in Schijndel is, het Koning Willem I College of elke willekeurige voetbalclub. Het lijkt alsof alles en iedereen tegenwoordig een eigen carnavalsembleem heeft. Oeteldonkstijl.nl in Liempde, onderdeel van De Horeca Bazaar, is één van de bedrijven die ze maakt. Wel honderdduizend dit jaar.

La casa de confetti, let op: loslopende feestbeesten!, staat er op de deur van De Horeca Bazaar in Liempde, een webwinkel én groothandel in allerhande feestartikelen. Ballonnen in alle kleuren van de regenboog liggen keurig gesorteerd in bakken. Dozen vol foam-sticks staan tot het plafond gestapeld, rijen polycarbonaat glazen wachten op bier en cola en roze flamingo’s op beter weer.

  1. Zet huisarrest ook schatrijke criminelen aan tot nadenken?
    COLUMN PLAATS DELICT

    Zet huisarrest ook schatrijke criminelen aan tot nadenken?

    Crimineel geld ‘klotst in het rond’ in Brabant, zei burgemeester Jan Boelhouwer van Gilze en Rijen vorige week zaterdag in zijn afscheidsinterview. Een dag later bleek het nog erger te zijn: het crimineel geld vlóóg door de lucht. Na een brand in een flatwoning in Den Bosch dwarrelden midden in de nacht van zaterdag op zondag plotseling ontelbare bankbiljetten omlaag. Haastig opgetrommelde politieagenten raapten ze op en stopten ze in vuilniszakken. Of het om tienduizenden euro’s of om honderdduizenden euro’s ging, is niet bekend gemaakt.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch