Volledig scherm
© Olaf Smit

Extra bomen en bankjes langs Zuid-Willemsvaart in Bossche binnenstad

DEN BOSCH – Langs de stadstraverse van de Zuid-Willemsvaart komen vóór 1 april op verschillende plaatsen zitbankjes en bomen.

 De zitbankjes (ontmoetingsplaatsen) en het groen zijn onderdeel van het omvangrijke plan Zuid-Willems Park.

De meeste nieuwe aanplant komt aan beide zijden van het kanaal tussen het Hinthamereinde en de Van Berckelstraat en aan de binnenstadszijde ter hoogte van de Jan Heinsstraat. De bankjes komen ter hoogte van de oude koffiefabriek De Drie Mollen, ter hoogte van de Torenstraat aan beide zijden van het kanaal en in de directe nabijheid van de Citadel. 

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Voorzitter Joost de Koning wil Walk to Fight Cancer uitbreiden naar meer steden
    PREMIUM

    Voorzitter Joost de Koning wil Walk to Fight Cancer uitbreiden naar meer steden

    DEN BOSCH - ,,Ik was zeven toen ze overleed. Als mijn moeder in deze tijd darmkanker had gekregen, was ze er misschien nog geweest. Door meer onderzoek en nieuwe methoden komen we steeds een stapje verder. Krijgen we die ziekte er stapje voor stapje onder. Dat is mijn motivatie." Initiatiefnemer Joost de Koning uit Engelen loopt vanaf woensdag met ongeveer 30 andere Brabantse wandelaars de derde editie van de 'Walk to Fight Cancer'.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch