Volledig scherm
© copyright Marc Bolsius

Extra voorstelling Bossche blijspel 'De Torteldûfkes'

DEN BOSCH - Nog niet alle voorstellingen van het Bossche blijspel 'De Torteldûfkes' zijn gespeeld, maar al wel uitverkocht. Daarom staat er nu al een extra voorstelling gepland op donderdag 25 oktober om 20.00 uur in Perron 3 in Rosmalen. 

De nieuwste voorstelling door De Bossche Komeedie stond aanvankelijk zeventien keer geprogrammeerd in het Theater aan de Parade, Perron 3 en de Vughtse Speeldoos.  De Torteldûfkes is het zevende blijspel van de hand van Ruud van de Laar.  Plaats van handeling is een restaurant waar een verliefd stel de horeca runt, maar het succes uitblijft. 

  1. Zevende 'Galaxy Classics Party' in 'Willem Twee' Den Bosch  weer uitverkocht
    PREMIUM

    Zevende 'Galaxy Classics Party' in 'Willem Twee' Den Bosch weer uitver­kocht

    DEN BOSCH - ,,Het is nog als bijna veertig jaar geleden. De vrouwen vooral op de dansvloer en mannen die langs de kant naar ons kijken. Daarom hebben we die van ons maar thuisgelaten." Vriendinnen Anita Marijnissen (59), Jacqueline Saladin (55) uit Den Bosch en Jacqueline van Lokven (49) uit Empel hebben zaterdagavond zin om te swingen op de soul- en discomuziek van Chic, Earth Wind & Fire, James Brown, Donna Summer, Whitney Houston e.a. tijdens de 'Galaxy Classics Party' bij Willem Twee in Den Bosch.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch