Volledig scherm
PREMIUM
De FC Den Bosch kunnen weer juichen nu hun club goed presteert. © Toon Dompeling

FC Den Bosch staat aan de vooravond van de play-offs

DEN BOSCH - Alsof hij al tien maanden lang in een achtbaan zit. Zo omschrijft Hein Schoones als fanatiek supporter van FC Den Bosch het seizoen tot nu toe. Gedurende de competitie vochten blijdschap, vreugde, verbijstering en verdriet afwisselend om voorrang. ,,Ik verbaas me nergens meer over", zegt hij.

Na een van de meest bewogen seizoenen uit de clubgeschiedenis, staat FC Den Bosch aan de vooravond van de play-offs. Vanaf morgen gaat de ploeg op jacht naar een plek in de eredivisie, te beginnen met een dubbele confrontatie tegen Go Ahead Eagles. Het is het zoveelste hoofdstuk in het boek dat toch al leest als een thriller.

  1. Irritatie bij Werkwarenhuis over plannen met Kaaihal: ‘Inkomsten vallen straks voor een groot deel weg’
    PREMIUM

    Irritatie bij Werkwaren­huis over plannen met Kaaihal: ‘Inkomsten vallen straks voor een groot deel weg’

    Wo 16 okt. De plannen voor een nieuw te bouwen Kaaihal wekken veel irritatie op bij de uitbaters van het naastgelegen Werkwarenhuis op de Tramkade. In een ingezonden brief aan de gemeenteraad geven de initiatiefnemers van het Werkwarenhuis en Social Label dat met dat de komst van een nieuwe hal ‘de inkomsten van het Werkwarenhuis grotendeels wegvallen’. ,,Met alle gevolgen van dien.”

In samenwerking met indebuurt Den Bosch