Volledig scherm
PREMIUM
FEBO in Den Bosch volledig uitgebrand. © Meesters Multimedia / Bart Meesters

FEBO in vlammen op, ondernemers Woonboulevard gaan uit van gerichte actie: 'Er gebeurt hier nooit wat'

VideoDEN BOSCH - De ondernemers en bedrijfsleiders van de Woonboulevard in Den Bosch maken zich geen enkele zorgen dat hun winkels de komende periode ten prooi vallen aan vandalen of brandstichters. Zij gaan ervan uit dat de FEBO, die zaterdagnacht volledig afbrandde, geen willekeurig doelwit is geweest van de brandstichter. Dat blijkt uit een rondgang over de woonboulevard.

De politie houdt er sterk rekening mee dat de brand is aangestoken en doet onderzoek naar een mogelijk verband met het incident op zaterdag 13 april, waarbij een achterruit van de FEBO met vermoedelijk een baksteen werd ingegooid. 

  1. Geschorste oorlogsheld Marco Kroon heeft beelden van ’akkefietje’ met carnaval in Oeteldonk

    Geschorste oorlogs­held Marco Kroon heeft beelden van ’akkefietje’ met carnaval in Oeteldonk

    DEN BOSCH - De door het ministerie van Defensie geschorste Marco Kroon voor vervolging voor onder meer mishandeling van een politieagent zegt beelden te hebben van het incident op carnavalszondag in Den Bosch. ,,En die beelden liegen niet. Ja, ik heb staan pissen buiten en accepteer daar de boete voor. Daarna ben ik behandeld alsof men een profeet te pakken had.’’ In de ogen van Kroon is zijn aanhouding die bewuste carnavalsdag een ’akkefietje’.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch