Drie dagen per week gaat Hans Pauwels (67) uit Berlicum op pad als chauffeur bij het bedrijf Brabantsche Worstenbroodjes.
Volledig scherm
PREMIUM
Drie dagen per week gaat Hans Pauwels (67) uit Berlicum op pad als chauffeur bij het bedrijf Brabantsche Worstenbroodjes. © Jan Zandee

Gauw in de kliko met die geraniums en aan de slag als 65-plusser

SINT-MICHIELGESTEL/DEN BOSCH - Het mes snijdt aan twee kanten voor de gepensioneerden die via het Bossche uitzendbureau 65plus aan de slag gaan. Ze doen werk waar ze zin in hebben en verdienen zo een mooi zakcentje bij.

Zo daar is-ie weer. Terug van het zogenaamde Picnic-rondje langs de distributiecentra van de gelijknamige online supermarkt in Rotterdam, Den Haag, Amsterdam en Utrecht. Genieten hoor, zegt Hans Pauwels met een blije blik. ,,Lekker op de baan - ik rij graag auto - en veel vrijheid. Al zit er wel een gps in die auto, dus ze kunnen precies in de gaten houden waar ik ben.’’

  1. Nepverpleegkundige had na ontslag bij JBZ meteen alweer sollicitatie lopen
    PREMIUM

    Nepver­pleeg­kun­di­ge had na ontslag bij JBZ meteen alweer sollicita­tie lopen

    DEN BOSCH - Kort nadat de Bossche nepverpleegkundige begin april bij het Jeroen Bosch Ziekenhuis was ontslagen, had hij alweer een sollicitatieprocedure lopen bij een welzijnsinstelling. Naar nu blijkt deed het JBZ pas op 14 mei - dat was zo’n zes weken na zijn ontslag - bij de Inspectie voor de Gezondheidszorg een ‘melding van disfunctioneren’. Dat had volgens de regels binnen drie dagen moeten gebeuren.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch