Volledig scherm
Het ongeluk gebeurde in de middag, 's avonds stond het voertuig er nog. © Bart Meesters/ Meesters Multi Media

Gecrashte auto wordt dag later pas geborgen, trekt veel bekijks in Den Bosch

DEN BOSCH - Op de Reitscheweg in Den Bosch is donderdag een auto tegen een boom gebotst. Vermoedelijk is de bestuurder de macht over het stuur verloren. Het gecrashte voertuig wordt echter vrijdag pas geborgen. Hierdoor stopten veel weggebruikers om te kijken.

Na het eenzijdige ongeval heeft de bestuurder zichzelf gemeld bij het politiebureau. De man was lichtgewond en heeft zichzelf laten nakijken bij de huisarts. Naderhand is de politie pols hoogte gaan nemen bij de plek van het ongeluk en hebben zij politielint aan het voertuig bevestigd.  

Ondanks het lint aan de auto stopten behoorlijk wat automobilisten om te kijken wat er was gebeurd en of er eventueel gewonden waren bij het  mogelijke ongeval. Op het moment dat auto’s stopten, werd in veel gevallen pas het politielint opgemerkt en vervolgden de automobilisten weer hun weg.

De bestuurder van de auto had donderdag een bergingsbedrijf ingeschakeld om het voertuig weg te takelen, maar annuleerde later deze opdracht. Hij dacht dat de politie deze taak op zich nam. Toen de man later contact zocht met het bureau om te vragen waar zijn voertuig heen werd gesleept, bleek dat de politie dit niet deed. De man heeft vrijdag alsnog contact gezocht met een bergingsbedrijf om zijn auto weg te slepen. Dat meldt de politie. 

In samenwerking met indebuurt Den Bosch