Deelnemers in actie tijdens de nacht van het sportende kind bij de Maaspoorthal, een van de onderdelen van het IAG Sportevent in 2019.  De kans is klein dat er later dit jaar nog een ingekrompen versie door kan gaan.
Volledig scherm
PREMIUM
Deelnemers in actie tijdens de nacht van het sportende kind bij de Maaspoorthal, een van de onderdelen van het IAG Sportevent in 2019. De kans is klein dat er later dit jaar nog een ingekrompen versie door kan gaan. © copyright Marc Bolsius

Geen internationaal gymfeest, Flik-Flak dubbel getroffen

Door het verbod op evenementen verdween ook het internationale gymfestijn IAG Sportevent van de kalender. Een domper én een financiële strop voor Flik-Flak, dat toch al weinig vet op de botten heeft.

  1. Hoeveel zoet eet jij? Een week geen toegevoegde suiker kan wel 99 suikerklontjes schelen
    PREMIUM

    Hoeveel zoet eet jij? Een week geen toegevoeg­de suiker kan wel 99 suiker­klont­jes schelen

    In koekjes, chocolade en frisdrank, maar ook in pastasaus: toegevoegde suiker zit in meer producten dan je zou verwachten. Zo eten we onbewust (veel) meer suiker dan we zelf inschatten. Met de Nationale Suiker Challenge (5 t/m 11 juni) daagt het Diabetes Fonds alle Nederlanders uit om een week lang geen toegevoegde suikers te eten. Hoe pak je dat aan, en hoe houd je dat als echte zoetekauw vol?