Volledig scherm
De auto kwam tegen een tweede boom uiteindelijk tot stilstand. © Bart Meesters

Getuige gezocht van ongeluk waarbij 17-jarige Suzan overleed, bestuurder (18) is er 'ernstig aan toe'

UPDATENULAND – De politie is naarstig op zoek naar een oudere man die zondag het dodelijke ongeluk in Nuland mogelijk heeft zien gebeuren. De ooggetuige heeft volgens een woordvoerder even naar het ongeluk staan kijken, maar vertrok toen de agenten aankwamen om hulp te verlenen.

Volgens de politie gaat het om een oudere man die een fiets bij zich had. Vermoedelijk komt hij dus uit de omgeving. De man wordt vriendelijk verzocht zich te melden bij de politie.

Diepe droefenis

Het overlijden van de 17-jarige Suzan van Alem heeft tot diepe droefenis geleid in Maren-Kessel, Lith en Nuland. Suzan kwam om het leven toen zij samen met haar vriend met de auto van de weg reed.

Dat gebeurde zondagmiddag rond 14.00 uur op de Kerkdijk in Nuland. De 18-jarige vriend van Suzan, die achter het stuur zat, raakte waarschijnlijk de macht over het stuur kwijt. De auto reed van de weg en belandde tegen een boom. De Nulander ligt zwaargewond in het ziekenhuis in Nijmegen. 

Ernstig aan toe

,,Hij is er ernstig aan toe", laat een woordvoerder van de politie maandagochtend weten. Er zijn geen aanwijzingen dat hij ten tijde van het ongeluk onder invloed was van alcohol. 

,,Maar standaard wordt in dit soortgevallen het bloed onderzocht. Zo ook nu, maar de uitslag daarvan laat meestal zeer geruime tijd op zich wachten omdat dit door het NFI gebeurt", licht de politie toe.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Brokkenpiloot (52) pikt kritiek niet en wil Bossche horecabaas neersteken: 'Hij trof met mij de verkeerde’
    video

    Brokkenpi­loot (52) pikt kritiek niet en wil Bossche horecabaas neersteken: 'Hij trof met mij de verkeerde’

    DEN BOSCH - Aangevallen worden door iemand met een mes is voor de meeste mensen een traumatische ervaring, maar de 54-jarige Bosschenaar die gisteren gewond raakte bij een steekpartij haalt zijn schouders er voor op. Sterker nog, hij is blij dat de dader hem uitkoos en niet iemand anders. ,,Mij krijg je niet zo makkelijk klein. Wat als hij een ouder iemand had aangevallen?”

In samenwerking met indebuurt Den Bosch