Volledig scherm
De beoogde locatie in Rosmalen. © Sophie Fleur Verbiesen

Gezocht: vershandelaren voor Rosmalens centrum

ROSMALEN - Het nieuwe en bestaande centrum heeft alles. Nieuwe winkels, vertrouwde winkels en lege winkels. Zoals dat pand waar Kruidvat eerst zat. Daar zijn nu ook plannen voor.

Lukasz van der Aa van Willaarts en Willaarts Makelaars ziet het wel zitten. ,,Het pand is van Beheersmaatschappij Hoedemakers en wij zoeken samen met hen naar een nieuwe invulling van het leegstaande winkelpand.”

Omdat, volgens Van der Aa, het winkelaanbod groot genoeg is, werd er naar een andere bestemming gekeken. ,,En wij vonden dat er best nog wat meer vers bij mocht. Bovendien zit het pand naast de Vershof, dus zou het mooi zijn als we in die straat wat meer van dezelfde aanbieders kunnen clusteren.”

Food-hoek

Daarom denken de ondernemers in De Vershof ook mee. ,,Het is voor iedereen goed als we hierin samenwerken. We denken aan uitbreiding met een visboer bijvoorbeeld, een notenboer of een kaasspecialist - daar zijn we nu overigens ook mee in gesprek. En Toko Naga, nu op De Driespong is ook geïnteresseerd. Dan heb je dus echt een food-hoek met verse aanbieders en afhaalmaaltijden.” Er is nog genoeg ruimte voor meer ondernemers. ,,Dus bij interesse, staan wij ondernemers graag te woord.”

In samenwerking met indebuurt Den Bosch