De nieuwe tijdelijke fietsenstalling achter het station die de komende tien tot twaalf jaar plaats moeten bieden aan 800 fietsen.
Volledig scherm
PREMIUM
De nieuwe tijdelijke fietsenstalling achter het station die de komende tien tot twaalf jaar plaats moeten bieden aan 800 fietsen. © Gemeente Den Bosch

Gloednieuwe fietsenstalling achter station Den Bosch, betaald uit pot voor snelweg A2

DEN BOSCH - Nu ligt er nog een zwaar verwaarloosde, stinkende, overvolle en chaotische stalling voor bijna vierhonderd fietsen. Over een jaar moet er achter het station in Den Bosch een paleisje voor verschillende fietsen staan, met twee verdiepingen en achthonderd plaatsen, óver het snelfietspad naar Zaltbommel en Eindhoven. 

  1. Creatief platform SOLOS stopt, maar culturele footprint ligt overal verspreid
    PREMIUM

    Creatief platform SOLOS stopt, maar culturele footprint ligt overal verspreid

    Na 12,5 jaar stopt het bekende Bossche creatieve platform SOLOS ermee. Marjoes Corsten en Marcus Peters, de geestelijke moeder en vader, vinden het mooi geweest. Ter afsluiting is er van 20 tot en met 27 juni in het Werkwarenhuis op de Tramkade een multidisciplinaire expo met als werktitel The final countdown, the end of an amazing journey. Vroegere deelnemers laten deels door middel van presentaties zien waar ze nu staan.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch