Volledig scherm
© Thinkstock

Golfen tegen Parkinson in Den Bosch

DEN BOSCH - Met een golfevenement op golfcomplex De Haverleij in Den Bosch zamelt de Eerselse stichting Parkinson2Beat vrijdag 19 juli geld in voor onderzoek naar de ziekte van Parkinson. De eerste groepen spelers vertrekken om 10.00 uur. Ook mensen die nooit hebben gegolfd, kunnen meedoen. Voor hen worden speciale clinics gegeven.

Door middel van allerlei sportactiviteiten wil Parkinson2Beat fondsen werven voor onderzoeken naar de ziekte van Parkinson. De opbrengst gaat rechtstreeks naar de Parkinson Vereniging. 

Inschrijven voor het evenement kan via parkinson2beat.nl/golf. De kosten zijn afhankelijk van deelname aan een clinic of wedstrijd en variëren daarom.

  1. Even een rustig mens worden door te kijken in de spiegels van de ziel
    VIDEO

    Even een rustig mens worden door te kijken in de spiegels van de ziel

    DEN BOSCH - Het dagelijkse ‘gejakker’ en de toenemende individualisering en modernisering, waarbij complete levens beheerst worden door gebruik van social media, zijn typisch voor deze tijd. Ze dragen ertoe bij dat het intermenselijke contact vaak op een laag pitje staat. En al helemaal met een wildvreemde. Hoogste tijd voor een tegenreactie, vinden de verbinders Annemieke van Dort en Thijs Verberne. De een legt het accent op het oogcontact, de ander op het freehuggen.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch