Het 'Hart van de Baarzen' in Vught gaat op de schop. De Lidl wil verhuizen naar de overzijde, een schoolgebouw wordt gesloopt, er wordt een kindcentrum gerealiseerd en er worden woningen gebouwd.
Volledig scherm
PREMIUM
Het 'Hart van de Baarzen' in Vught gaat op de schop. De Lidl wil verhuizen naar de overzijde, een schoolgebouw wordt gesloopt, er wordt een kindcentrum gerealiseerd en er worden woningen gebouwd. © copyright Marc Bolsius

Grotere Lidl leidt tot discussie in Vught; nieuwe school en woningen mogen snel komen

VUGHT - Een grotere Lidl van 2000 vierkante meter in de wijk De Baarzen in Vught is nog geen gelopen race. Na alle kritiek van omwonenden zijn ook verschillende politieke partijen behoorlijk kritisch. Over de plannen met de school en de woningbouw klinkt vooral lof.

  1. Dry January: goed om je bewust te worden dat het sociale leven doordrenkt is met alcohol
    PREMIUM

    Dry January: goed om je bewust te worden dat het sociale leven doordrenkt is met alcohol

    DEN BOSCH - De eerste tien dagen van Dry January zitten erop. Behoorlijk wat mensen hebben hun alcoholgebruik tijdelijk op pauze gezet. Dat zijn er overigens fors minder dan vorig jaar, blijkt uit de teller op de website IkPas.nl. Waar zich in 2021 nog ruim 46.000 mensen aanmeldden, zijn het er nu iets meer dan de helft. Hoe vergaat het deelnemers in de regio? En wat merken de slijters ervan?

In samenwerking met indebuurt Den Bosch