's Ochtends stond de vernielde voordeur van de slagerij al snel open 'voor al uw dagelijkse boodschappen'.  Een handgranaat belandde in de winkel zonder te exploderen. Een andere ontplofte op de stoep.
Volledig scherm
PREMIUM
's Ochtends stond de vernielde voordeur van de slagerij al snel open 'voor al uw dagelijkse boodschappen'. Een handgranaat belandde in de winkel zonder te exploderen. Een andere ontplofte op de stoep. © Meesters Multi Media/Bart Meesters

Hele buurt leeft mee met door aanslag getroffen slagerij: ‘Leek wel een gasexplosie’

DEN BOSCH - ,,Belachelijk. Ik kom er regelmatig. Het is een hele aardige, gewone slager.’’ Dat zegt een vrouw die haar scootmobiel op het Bossche Kapelaan Koopmansplein parkeert. Bij deze ‘gewone’ halal slager Jaraya staan deze dinsdagochtend wel twee cameraploegen op de stoep. 

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch