Sauna De Thermen in Rosmalen is failliet en met brute kracht voor een groot deel ontmanteld.
Volledig scherm
PREMIUM
Sauna De Thermen in Rosmalen is failliet en met brute kracht voor een groot deel ontmanteld. © xx

Het ging al jaren slecht met Rosmalense sauna. Het lag dus níet aan corona

ROSMALEN - Het faillissement van sauna De Thermen in Rosmalen had niet veel met de coronacrisis te maken. De deuren gingen nu net even eerder op slot omdat het bedrijf tóch al deze maand zou sluiten. Dat is te lezen in het verslag van de curator.

Uit de cijfers blijkt dat het de laatste jaren financieel steeds slechter met De Thermen ging en dat in 2019 een verlies van bijna 123.000 euro geleden is. Bovendien verkocht eigenaar Laurens van Luxemburg het pand in december vorig jaar aan de huidige eigenaar Burgslot BV met de afspraak dat de De Thermen per 1 mei zou sluiten en vertrekken.

  1. Groepje Orthenaren bij het spoor fel gekant tegen aanleg tunnel, gang naar de rechter dreigt

    Groepje Orthenaren bij het spoor fel gekant tegen aanleg tunnel, gang naar de rechter dreigt

    DEN BOSCH- Zwaar teleurgesteld en geen enkel argument deugt. Een groepje van zes Orthenaren verenigd in het Petit comité Orthen legt zich niet neer bij de afsluiting van de omstreden spoorovergang in hun buurt. De zes dreigen met een rechtsgang als de Bossche gemeenteraad op 9 juni kiest voor de aanleg van een tunnel voor fietsers en voetgangers en het definitief sluiten van de overgang. Dat heeft het comité de gemeenteraad laten weten.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch