Volledig scherm
PREMIUM
In het raadhuis ging de kurk van de champagnefles. © Miranda van Houtum/BD

Hoera! Na veel hobbels eindelijk nieuwbouw voor voetbalclub Zwaluw

ANALYSEVUGHT - De champagneflessen werden ontkurkt en de confettipoppers afgeschoten. Het was feest donderdagavond in en rondom het raadhuis in Vught. Na een lange weg ging de voltallige gemeenteraad akkoord met 1,7 miljoen euro voor een nieuwe accommodatie voor voetbalclub Zwaluw VFC.  

Al sinds 2012 dromen het bestuur en de leden van de voetbalvereniging Zwaluw VFC in Vught van een nieuwe, veilige en duurzame sportaccommodatie. Het gaat er nu dus eindelijk van komen, maar moest dit nu echt zó lang duren én leiden tot gezichtsverlies en aftreden van voorzitter Henk Klösters?

  1. Eerbetoon aan levenskunstenares Bianca Tanganda: mystieke inkijkjes in de ziel

    Eerbetoon aan levenskun­ste­na­res Bianca Tanganda: mystieke inkijkjes in de ziel

    Zinsbegoochelende ogen die je diep in het onderbewuste raken. De Bossche kunstenares Bianca Tangande schilderde graag ogen. Spiegels van de ziel als poort naar een ultieme kunstbeleving. Want Tangande had een onverzadigbare honger naar alles wat kunst ademde. Van performances en tekenwerk, tot schilderijen en textielkunst. Een levensgenieter die met flair en ruimhartigheid iedereen wilde enthousiasmeren voor de kunsten.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch