Volledig scherm
PREMIUM
© Thinkstock

IJsvloer in Autotron voor 'Sint on Ice’

DEN BOSCH - In het Rosmalense Autotron komt in november een ijsbaan van 15 bij 25 vierkante meter te liggen voor de ijsshow ‘Sint on Ice’ waarbij Sinterklaas en Pieten zich op het ijs wagen. Na de première op 22 november zijn er 6 shows op 23 en 24 november die een uur duren. ,,Het moet Sinterklaasevenement zijn met de traditionele Sinterklaasliedjes in Oud-hollandse sfeer. Koek-en-zopie in een Anton Pieckdecor’’, zegt Jeroen Dona, directeur Beurzen & Evenementen Zuid en West bij Libéma.

 ,,Ik merk dat steeds meer mensen behoefte hebben aan nostalgie. Sinterklaas is bij uitstek een nostalgisch feest. Daar haken wij op in’’, zegt Dona.

  1. De Bossche Groenen pleit voor klimaatbos op deel 685 hectare gemeentelijke grond

    De Bossche Groenen pleit voor klimaatbos op deel 685 hectare gemeente­lij­ke grond

    DEN BOSCH - De Bossche Groenen wil een klimaatbos op een deel van de 685 hectare grond die de gemeente Den Bosch in eigendom heeft en verpacht. Dat kan samen met inwoners, maar ook door een plan te maken waarbij bedrijven de mogelijkheid hebben om te investeren en op die manier hun CO2-uitstoot te compenseren, schrijft Engeli Kummeling in een notitie die dinsdagavond tijdens de commissie Omgeving besproken wordt.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch