In de Bossche Vakschool is van 27 tot en met 30 juli de Bossche Talent School op touw gezet, waarbij leerlingen van verschillende scholen nog wat bij kunnen leren.
Volledig scherm
In de Bossche Vakschool is van 27 tot en met 30 juli de Bossche Talent School op touw gezet, waarbij leerlingen van verschillende scholen nog wat bij kunnen leren. © Google Streetview

In de zomervakantie toch naar school, dat kan straks bij de Bossche Talent School

DEN BOSCH - Leerlingen die zes weken zomervakantie wel heel erg lang vinden of die graag nog wat bij willen leren, kunnen eind juli terecht op de Bossche Vakschool. Onder de noemer Bossche Talent School worden er vier dagen lang verschillende activiteiten aangeboden om hen vooral ook sociaal-emotioneel verder te helpen.

  1. Veroorzaker (31) dodelijk ongeluk weer voor de rechter: ‘Ik ben dom geweest’
    PREMIUM

    Veroorza­ker (31) dodelijk ongeluk weer voor de rechter: ‘Ik ben dom geweest’

    DEN BOSCH - ,,Het rijbewijs is heilig voor meneer.’’ Dat zegt advocaat Serra van de Kamp over de Rosmalenaar (31) die deze dag terecht staat bij politierechter Van Vliet. Hij zit zo'n vier maanden zonder rijbewijs na een incident in Berlicum. Eind 2015 werd hem een rijontzegging van vier jaar opgelegd en een celstraf van vijftien maanden waarvan drie maanden voorwaardelijk. De man werd veroordeeld voor een dodelijk ongeluk op de Empelseweg.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch