Volledig scherm
Candy Dulfer in actie. Foto ANP REMKO DE WAAL © ANP

Incognito topper op tweede Soul Live in Den Bosch

DEN BOSCH - De Britse band Incognito is de topper op het tweede Soul Live Festival, zaterdag 1 september op de Pettelaarse Schans in Den Bosch. Soul Live heeft verder onder anderen Candy Dulfer, Berget Lewis en Vughtenaar Jimi Bellmartin vastgelegd.

Incognito debuteerde in 1980 en bracht een jaar later het album Jazz Funk uit. In de eerste jaren waren ze vooral bekend in de Engelse acid jazz-scene. Hun doorbraak kwam met de hit Always there. De groep heeft inmiddels 17 albums uitgebracht met In Search of Better Days  (2016) voorlopig als laatste. Jean-Paul 'Bluey' Maunick, gitarist, zanger, producer en componist is nog altijd de frontman van de groep. 

Rik Buenen begon met Soul Live avonden in 2009 de Orangerie in Den Bosch. Hij organiseerde ook Soul Live avonden in Arnhem, Amsterdam en Tilburg en startte vorig jaar een outdoorfestival  in Den Bosch waar Berget Lewis en Bellmartin toen ook optraden.  

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Na kritiek gaat sushifestival in Den Bosch aangepast verder
    PREMIUM

    Na kritiek gaat sushifesti­val in Den Bosch aangepast verder

    DEN BOSCH - Kritiek heeft geleid tot aanpassing van sushifestival Joy, vanaf 24 tot en met 26 augustus in het Bossche Paleiskwartier. De opzet van het evenement is gewijzigd ten opzichte van vorig jaar. Op sociale media werd destijds geklaagd over lange rijen, hoge prijzen. Ook zou een aantal gerechten niet vers zijn tijdens het festival, waar verspreid over drie dagen zo'n 20.000 bezoekers op af zijn gekomen. De organisatie sprak destijds van 'een leermoment'.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch