Volledig scherm
Theaterwerkplaats Novalis houdt een informatiemarkt. © copyright Marc Bolsius

Informatiemarkt ‘Samen aandacht voor de zorg’ in Novalis Vught

VUGHT - Theaterwerkplaats Novalis houdt donderdag 4 april een informatiemarkt met de titel 'Samen aandacht voor de zorg'. Een groot aantal aanbieders en belangenorganisaties is deze dag aanwezig zijn om vragen van bezoekers te beantwoorden.

Volgens de organisatie vraagt leven met een beperking om aanpassingen of het nu gaat om wonen, werken, welzijn of vrije tijd. Vandaar de titel ‘Samen aandacht voor de zorg‘. Op het gebied van vrije tijd zijn aanwezig: De Fitlopers, Qwiek en Voor Elkaar. 

Kennis en ervaringen delen

De informatiemarkt duurt van 16.00 uur tot 21.00 uur en biedt naast het verkrijgen van informatie de mogelijkheid elkaar te ontmoeten en kennis en ervaringen te delen. Als ervaringsdeskundigen of professionals. 

Tegelijkertijd kan de foto-expositie ‘Hoe kijkt autisme’ worden bezocht. Tot en met 14 april toont fotograaf Ivo Ketelaar aan de hand van fotobeelden zien en hoe iemand met autisme kan kijken naar de alledaagse werkelijkheid en welke emoties daarbij naar boven kunnen komen. Ketelaar wil op deze manier verbinding tot stand brengen tussen mensen met en zonder autisme.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch