Volledig scherm
PREMIUM
De Rosmalense kapster Ingeborg Meulemans had alleen in haar salon al vijf klanten met kanker. Ze besloot tot een inzameling. © Sophie Fleur Verbiesen

Ingeborg gaat dag en nacht knippen voor het KWF

ROSMALEN - Ingeborg Meulemans, eigenaresse van kapperszaak Y.O.L.O in Rosmalen, kreeg ineens een idee. En dus is er op 14 september een 24-uurs knipmarathon voor het KWF Kankerbestrijding.

Ze was net klaar met de opnames van Holland’s Next Top Model, waar ze de leiding had over een kappersteam. Toch nam Ingeborg geen tijd om even bij te komen, want het volgende idee borrelde alweer op. ,,Mijn hoofd staat nooit stil,” vertelt ze zelf, ,,en nu dacht ik ineens: hoe zou het zijn om 24 uur achter elkaar met het kappersvak bezig te zijn?”

  1. OM moet geitenhouder vervolgen voor dood door schuld, vindt hof Den Bosch

    OM moet geitenhou­der vervolgen voor dood door schuld, vindt hof Den Bosch

    DEN BOSCH - Het Openbaar Ministerie (OM) moet een geitenhouder uit Limburg vervolgen voor dood door schuld. Dat heeft het gerechtshof in Den Bosch donderdag 12 september bepaald. De man zou hebben verzwegen dat zijn dieren mogelijk waren besmet met het Q-koortsvirus. Toen de zorgboerderij besmet werd verklaard, was een aantal medewerkers en bezoekers van de zorgboerderij al ziek geworden. Een 20-jarige jongen is door de ziekte overleden.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch