Volledig scherm
PREMIUM
Het Paleis van Justitie gezien vanuit het station. © Marc Bolsius

Ingrijpende herinrichting Paleis van Justitie in Den Bosch: 400 medewerkers wijken tijdelijk uit

DEN BOSCH - De voorbereidingen voor een ingrijpende herinrichting van het twintig jaar oude Bossche Paleis van Justitie zijn gestart. 400 medewerkers moeten tijdelijk verhuizen en straks vinden ook de IND en de Kinderbescherming in het gebouw onderdak.

,,De kantoorinrichting en veel installaties, zoals de klimaatinstelling, zijn afgeschreven en aan vervanging toe. Daarbij komt dat vanwege meer gebruik van computers in de rechtspraak andere eisen worden gesteld aan de werkplekken’’, aldus een woordvoerder van de rechtbank.

  1. Waarom laten meeste Bossche cafébazen (nog) niks van WK voetbal in de zaak zien?

    Waarom laten meeste Bossche cafébazen (nog) niks van WK voetbal in de zaak zien?

    Wie donderdagmiddag de WK-wedstrijd van de Nederlandse voetbalvrouwen tegen Canada wil zien in een Bosch café moet zijn of haar best doen. Jan van Son, eigenaar van feestcafé De Carrousel (Karrenstraat), pakte twee jaar geleden flink uit tijdens het EK voetbal voor vrouwen. Bij de ingang hing een groot spandoek dat in de zaak alle wedstrijden van Oranje live te zien waren. En er werd getrakteerd. Want elk Nederlands doelpunt was goed voor een oranje borrel en er was korting op bier.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch