Volledig scherm
weekend FC Den Bosch BD © FC DB

Jong FC Den Bosch niet langs 's-Gravenzande

Op bezoek bij het stugge 's-Gravenzande is Jong FC Den Bosch blijven steken op een 2-2 gelijkspel. De Bosschenaren speelden een wedstrijd met twee gezichten.

Al na vier minuten keek het elftal van trainer/coach Erik van der Ven tegen een achterstand aan op het Juliana Sportpark. De blauwwitten toonden vervolgens veerkracht. Jerreau Farel Cairo (verdekt schot) en Jort van de Sande (strafschop) brachten Jong FC Den Bosch nog voor rust weer aan de goede kant van de score.

Na de 2-2 van 's-Gravenzande-spits Sander Koeleman kwam Jong FC Den Bosch ploeterend het laatste halfuur door. Gescoord werd er echter niet meer. Na drie speelronden is Jong FC Den Bosch de nummer zes van de zaterdag hoofdklasse A. 

  1. Wijze woorden Bossche bisschop gelden ook bij bestrijding drugsindustrie
    PREMIUM
    COLUMN PLAATS DELICT

    Wijze woorden Bossche bisschop gelden ook bij bestrij­ding drugsindu­strie

    Oude tijden herleefden afgelopen zaterdag op het CDA-congres in Amsterdam, waar de Bossche bisschop Gerard de Korte de christendemocraten mocht toespreken. Later op de dag zou CDA-leider Sybrand Buma een pakket aan voorstellen presenteren om de georganiseerde misdaad harder aan te pakken. Buma tapte uit het inmiddels vertrouwde vaatje van zero tolerance: zwaardere straffen en meer bevoegdheden voor politie en justitie.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch