Volledig scherm
weekend FC Den Bosch BD © FC DB

Jong FC Den Bosch niet langs 's-Gravenzande

Op bezoek bij het stugge 's-Gravenzande is Jong FC Den Bosch blijven steken op een 2-2 gelijkspel. De Bosschenaren speelden een wedstrijd met twee gezichten.

Al na vier minuten keek het elftal van trainer/coach Erik van der Ven tegen een achterstand aan op het Juliana Sportpark. De blauwwitten toonden vervolgens veerkracht. Jerreau Farel Cairo (verdekt schot) en Jort van de Sande (strafschop) brachten Jong FC Den Bosch nog voor rust weer aan de goede kant van de score.

Na de 2-2 van 's-Gravenzande-spits Sander Koeleman kwam Jong FC Den Bosch ploeterend het laatste halfuur door. Gescoord werd er echter niet meer. Na drie speelronden is Jong FC Den Bosch de nummer zes van de zaterdag hoofdklasse A. 

  1. Motoragent vreesde voor leven bij wilde achtervolging in Den Bosch: 'Ik dacht: dit is mijn laatste uurtje’

    Motoragent vreesde voor leven bij wilde achtervol­ging in Den Bosch: 'Ik dacht: dit is mijn laatste uurtje’

    DEN BOSCH - De politie is al een week op zoek naar een man die tijdens een achtervolging in Den Bosch bewust inreed op een motoragent. Met een uitgebreide oproep doet de recherche donderdag een nieuwe poging om de dader alsnog te vinden. De aangereden motoragent raakte flink gewond bij de achtervolging. ,,Hij kwam vol gas op mij af. Ik dacht echt dat mijn laatste uur geslagen had.”

In samenwerking met indebuurt Den Bosch