Volledig scherm
Oudereren vermaken zich met kinderen in Nieuwehagen zoals dat ook gebeurt in woonzorgcentrum De Hooghe Clock. © copyright Don Bolsius

Kanteel neemt kinderdagverblijf Tijd4Kids over van Vivent

DEN BOSCH - Kinderdagverblijf Tijd4Kids, gevestigd aan de Klokkenlaan in Den Bosch gaat vanaf 1 januari 2019 verder onder de van Kanteel Kinderopvang. Het kinderdagverblijf wordt overgenomen van Vivent. Volgens een woordvoerster van Kanteel biedt de overname ‘de  mogelijkheid om de verbinding tussen de ouderenzorg van Vivent en de kinderopvang verder uit te diepen’.  

,,Vivent richt zich verder op zorg Vivent en bezint op het totale zorg- en dienstenpakket. De zorgorganisatie wil de focus leggen op ouderenzorg en specialistische zorg’’, aldus de woordvoerster. 

De kinderopvang wordt op deze locatie voortgezet onder dezelfde naam, met dezelfde medewerkers. Ook de samenwerking met woonzorgcentrum Vivent De Hooghe Clock voor het peuterproject blijft bestaan.

Kanteel is sinds begin dit jaar in contact met Tijd4Kids. Ze ‘de meerwaarde van kinderopvang in een zorgcentrum kunnen ervaren’. Dat geldt bijvoorbeeld voor het peuterproject waarbij wekelijks een groepje peuters op bezoek gaat bij bewoners van Vivent De Hooghe Clock. Zij sluiten aan bij de activiteiten die hier georganiseerd worden. Ook verzorgen studenten van de Sportopleiding van Fontys beweegactiviteiten waar ouderen en peuters samen aan kunnen deelnemen. 

Ook in zorgcentrum Nieuwehagen in Den Bosch komen van tijd tot tijd peuters over de vloer bij ouderen. 

Kanteel biedt kinderopvang aan voor kinderen vanaf 0 tot 13 jaar op ruim 40 locaties in Den Bosch, Zaltbommel en Uden. 

Vivent is werkzaam in de gemeenten Den Bosch, Boxtel, Haaren,  Meierijstad, Sint-Michielsgestel, Vught en Vlijmen.

Volledig scherm
Ondertekening van overeenkomst. Van links naar rechts Pam van der Graag (locatiemanager Vivent De Hooghe Clock), Jan-Willem Bedeaux (directeur bestuurder Kanteel Kinderopvang), Carlo Lasonder (bestuurder Vivent) en Esther De Koning (manager Kinderopvang Kanteel). © Kanteel
  1. Man (41) die Bosschenaar Yassine Majiti doodschoot op Aquabest krijgt in hoger beroep twaalf jaar celstraf

    Man (41) die Bossche­naar Yassine Majiti doodschoot op Aquabest krijgt in hoger beroep twaalf jaar celstraf

    BEST/DEN BOSCH - Het gerechtshof in heeft vandaag een gevangenisstraf van twaalf jaar opgelegd aan de 41-jarige Eindhovenaar Toon N. Hij heeft tijdens een ruzie op een dansfeest bij Aquabest in Best de 33-jarige Bosschenaar Yassine Majiti doodgeschoten. Hij is ook veroordeeld voor een poging tot doodslag op een beveiliger en voor wapenbezit. De rechtbank Oost-Brabant kwam eerder tot dezelfde straf.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch