Volledig scherm
Kinderen hadden ook verschillende wereldgerechten gemaakt. © Eigen foto

KC 't Schrijverke verdeelt 6000 euro over drie goede doelen

DEN BOSCH - Leerlingen van kindcentrum 't Schrijverke in Den Bosch hebben met verschillende acties 6.000 euro opgehaald voor drie ontwikkelingsprojecten. 

Het geld werd onder meer bijeen gebracht met een sponsorloop. Ook waren er kleine ‘ondernemingen’ waarin zelfgemaakte gerechten werden verkocht en een lentemarkt.

't Schrijverke besteedt elk jaar rond Pasen aandacht aan een aantal goede doelen. Ze steunt al langer stichting World Child Care voor (wees)kinderen en jongeren tot en met twintig jaar met een project in Myanmar. Ook steunt de school Uno Más bij haar projecten voor Brillo de Sol. Voor de eerste keer steunt de school een onderwijsproject in Uganda. Elk doel krijgt 2000 euro.

De school wil met deze dag benadrukken ‘dat het niet uitmaakt wat je gelooft’ maar dat zo'n dag mag worden stilgestaan dat we op aarde ‘’ samen mogen leven met een prachtige natuur, dieren, mensen in verscheidenheid waar we met elkaar de zorg voor moeten dragen'. 

  1. FC Den Bosch noemt bericht Mikkers ‘onzinnig’, maar is blij met hart onder de riem

    FC Den Bosch noemt bericht Mikkers ‘onzinnig’, maar is blij met hart onder de riem

    DEN BOSCH - FC Den Bosch is blij met de steun van burgemeester Jack Mikkers voor de tweede wedstrijd tegen Go Ahead Eagles in morgenavond in stadion De Vliert. In het nieuwsbericht op de site van de gemeente heeft Mikkers het ook over vernielingen die zijn aangebracht aan het stadion. ,,Een onzinnig bericht’’, reageert woordvoerder Esther Bal van de club desgevraagd naar de aard van de vernielingen.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch