Volledig scherm
PREMIUM
De onthulling van het logo behorende bij de nieuwe naam van het kindcentrum heeft zojuist plaatsgevonden. V.l.n.r. wethouder Ufuk Kahya, Veerle Rijken, Luca de Bruijn en Marcia van der Wens. © Chris Korsten

Kindcentra Bossche Broek Centrum en Zuid gaan allebei verder onder een nieuwe naam

DEN BOSCH - Het schooljaar is vandaag weer begonnen, met twee nieuwe namen. Kindcentrum Bossche Broek Centrum heet voortaan KC Het Stadshart, kindcentrum Bossche Broek Zuid is omgedoopt tot KC Zuiderster. 

De onderwijslocaties vormden voorheen in administratief opzicht één school. Een proces dat - gekeken naar de toekomstige ontwikkelingen - min of meer onomkeerbaar was geworden.

 1. Fort Isabella Vught bruist: ‘Mét respect voor de kwetsbare natuur’
  PREMIUM

  Fort Isabella Vught bruist: ‘Mét respect voor de kwetsbare natuur’

  VUGHT - Het begon met kleinschalige streekmarkten en enkele honderden belangstellenden. Afgelopen weekend genoten zo’n twee en een half duizend bezoekers van het Hoge Bomen Festival op Fort Isabella in Vught. Het voormalige kazerneterrein ontpopt zich niet alleen als een bijzondere plek om te wonen en te werken maar brengt ook steeds meer vertier. Mét respect voor de kwetsbare natuur, volgens de Isabella Groep. De Vughtse natuurvereniging NMV is ‘waakzaam’.
 2. Maarten van der Weijden haalt bij Dommelbaarzen cheque op voor Foundation
  video

  Maarten van der Weijden haalt bij Dommelbaar­zen cheque op voor Foundation

  VUGHT - Het contrast was groot, zondagochtend rond half acht bij het Feel Fit Center. De anders zo energieke Maarten van der Weijden had de slaap nog in z'n ogen, terwijl alles om hem heen één kolkende massa was. Het fenomeen uit Waspik was getuige van de hectische laatste kilometers die drie clubs bij elkaar zwommen tijdens een 12-uurs zwemmarathon. Een activiteit in het kader van het gouden jubileum van De Dommelbaarzen. De opbrengst van 5201 euro komt ten goede aan zijn Foundation die het geld weer doorgeeft aan KiKa.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch