Volledig scherm

Kinderdagverblijf Rosmalen op proef op zaterdag geopend

ROSMALEN – Kinderdagverblijf Pippi opent haar deuren in Rosmalen vanaf januari 2019 ook op zaterdag.

Kinderdagverblijf Pippi is gevestigd op het terrein van zorgcentrum Vivent Mariaoord. het krijgt daar steeds vaker de vraag van ouders of ze ook op zaterdag open zijn. ,,Deze vraag kwam bijvoorbeeld veel uit de zorgsector, waar men natuurlijk minder snel vaste werkdagen en tijden heeft”, zegt manager Ilse van Lier. Door deze groeiende vraag heeft Pippi besloten om in 2019  een proefperiode te beginnen.

Het kinderdagverblijf in Rosmalen is vanaf januari 2019 iedere zaterdag geopend van 06:30 tot 19:00 uur.  Pippi heeft ook vestigingen in Heesch en Oss. Hier geldt geen zaterdagopenstelling.

  1. Heijmans kampt met vertraging in bouwprojecten
    PREMIUM

    Heijmans kampt met vertraging in bouwprojec­ten

    AMSTERDAM/ROSMALEN - Het Rosmalense bouwconcern Heijmans kampt met vertraging in de uitvoer van enkele bouwprojecten in binnensteden. Dat heeft tot gevolg dat de omzet van het bouwbedrijf met enkele tientallen miljoenen lager is. Vertraging is gevolg van langere procedures, complexiteit van veel projecten en door bezwaarprocedures van belanghebbenden. Volgens Ton Hillen, voorzitter van de raad van bestuur van Heijmans, start de bouw in een aantal gevallen later.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch