Volledig scherm
Boekje bij de wandeling.

Kunstroute in Sparrenburg langs zeventien ateliers

ROSMALEN - Zeventien kunstenaars doen in het weekeinde van 3 en 4 november mee aan de kunstroute in de wijk Sparrenburg. 

De deelnemende kunstenaars wonen al jaren in Sparrenburg.  Voor veel kunstenaars is de omgeving van Sparrenburg met zijn zandverstuiving, bossen en heide een bron van inspiratie. 

Aan de kunstroute doen kunstschilders meer van zowel landschappen als portretten, beeldhouwers, fotografen en beeldbewerkers.

De ateliers zijn op beide dagen te bezoeken van 11.30 tot 17 uur. Een boekje met alla adressen van deelnemers is op beide dagen verkrijgbaar bij het starpunt van de wandeling, jongerencentrum Number One aan de TM Kortenhorstlaan 1 in Rosmalen.

  1. Badminton in blacklight: ‘De dropshots vallen net iets anders’

    Badminton in blacklight: ‘De dropshots vallen net iets anders’

    DEN BOSCH - Badminton in Nederland heeft -mede doordat wereldtoppers ontbreken- wel eens betere tijden gekend. De populariteit is tanende. Een uitvloeisel daarvan is dat de sport steeds vaker in verband wordt gebracht met ‘spruitjes en truttigheid’. Om tegenspel te bieden aan het ietwat suffige imago heeft badmintonvereniging De Maasshuttles iets ludieks bedacht: het organiseren van een blacklight toernooi. De fantasievariant vond zaterdagmiddag in Maaspoort Sports & Events gretig aftrek.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch