Volledig scherm
© DTV Den Bosch

Lijsttrekkersdebat DTV Den Bosch in theater gesplitst in twee ronden

DEN BOSCH – De zeven nieuwe partijen die voor het eerst aan de gemeenteraadsverkiezingen in Den Bosch meedoen, komen bij het lijsttrekkersdebat van de lokale omroep DTV Den Bosch in de eerste ronde aan de beurt.

De tien al zittende partijen volgen in ronde twee. Het debat is donderdag vanaf 20.00 uur in het Theater aan de Parade en wordt op zondag 18 maart vanaf 10.000 uur de gehele dag uitgezonden.

De ‘nieuwelingen’ Gewoon ge-DREVEN, Lokaal Liberaal ’s-Hertogenbosch, Buitengewoon Ongewoon, 50PLUS, PVV, Knillis en Leefbaar ’s-Hertogenbosch Paul Kagie gaan in debat over de vele partijen die in Den Bosch meedoen en over cultuur. De tien partijen in ronde twee discussiëren over milieu, lastenverhoging voor de inwoners, inspraak van burgers en woningbouw. 

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Opmerkelijke eis van advocaat: 'Op zoek naar partij met zak geld voor exclusief verhaal Gheiybe’

    Opmerkelij­ke eis van advocaat: 'Op zoek naar partij met zak geld voor exclusief verhaal Gheiybe’

    ROSMALEN - De naar Iran gevluchte ‘treitercrimineel’ Shahin Gheiybe (35) is bereid om ‘het volledige verhaal’ op televisie of in een krant te vertellen, maar wel tegen een prijs. Zijn advocaat Sonya Taheri is op zoek naar een ‘omroep die het meeste geld over heeft’ voor een exclusief interview met de voortvluchtige Rosmalenaar. ,,De naam van mijn cliënt is behoorlijk geschaad en dat heeft hem zeker ook financieel getroffen”, zegt Taheri tegen het Brabants Dagblad.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch