Volledig scherm
Man mishandeld op parkeerplaats Helftheuvelpassage Den Bosch © Streetview

Man in elkaar geslagen op parkeerplaats Helftheuvelpassage Den Bosch

DEN BOSCH - Een groep mannen heeft zondagavond een man mishandeld op een parkeerplaats van een supermarkt aan de Helftheuvelpassage in Den Bosch. Het slachtoffer en de daders zijn daarna vertrokken. De politie heeft een van de mannen opgespoord, maar is nog op zoek naar de andere betrokkenen. 

Rond 18.30 uur kreeg de politie een melding van een getuige, die de mishandeling gezien had. Vermoedelijk stapten drie mannen uit een grijze auto en mishandelden een man op de parkeerplaats. ,,Het is nog onduidelijk of het slachtoffer ook uit die auto kwam of dat hij daar al was”, zegt een woordvoerder van de politie.

Slachtoffer onbekend

Zowel het slachtoffer als de groep mannen is daarna vertrokken. Daarom is volgens de politie nog veel onduidelijk over wat er precies gebeurd is. Een van de mannen werd opgespoord, omdat de getuige het kenteken van de auto had onthouden. Hij is gehoord door de politie. ,,Wij vergelijken zijn verklaring en die van de getuige.” 

De politie is op zoek naar het slachtoffer en de rest van de inzittenden uit de auto. Ook hoopt de politie dat andere getuigen zich melden. 

  1. De Bossche Groenen pleit voor klimaatbos op deel 685 hectare gemeentelijke grond

    De Bossche Groenen pleit voor klimaatbos op deel 685 hectare gemeente­lij­ke grond

    DEN BOSCH - De Bossche Groenen wil een klimaatbos op een deel van de 685 hectare grond die de gemeente Den Bosch in eigendom heeft en verpacht. Dat kan samen met inwoners, maar ook door een plan te maken waarbij bedrijven de mogelijkheid hebben om te investeren en op die manier hun CO2-uitstoot te compenseren, schrijft Engeli Kummeling in een notitie die dinsdagavond tijdens de commissie Omgeving besproken wordt.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch