Orthen groepsverkrachting foto Bart Meesters
Volledig scherm
PREMIUM
Orthen groepsverkrachting foto Bart Meesters © Bart Meesters

Meisje in Bossche verkrachtingszaak durft zich niet te laten verhoren; één zaak geseponeerd

DEN BOSCH - Eén zaak tegen Jordy van E., een van de verdachten in de groepsverkrachtingszaak in Den Bosch, is geseponeerd. Een van de vermeende slachtoffers durft zich niet te laten verhoren. Ook zegt het meisje bang te zijn voor reacties en dat ze niet wordt geloofd. Van E. wordt nog verdacht van het verkrachten van één meisje.  

 1. Groepsverkrachting: verdachten voor de rechter. Hoe zit het met de bewijzen?
  PREMIUM

  Groepsver­krach­ting: verdachten voor de rechter. Hoe zit het met de bewijzen?

  DEN BOSCH - Zijn er voldoende bewijzen om vijf verdachten langer opgesloten te houden voor groepsverkrachting(en) in Den Bosch waarbij zij betrokken zouden zijn? ,,Erg mager’’, zei advocaat Bas Kurvers in maart tijdens een pro forma zitting over de beschuldigingen aan het adres van Bosschenaar Marco H. (19) en Haidar A. (24) zonder vaste woon- of verblijfplaats. Vandaag zal er tijdens een rechtszitting meer over bekend worden.
 2. Een verpleger belagen of een telefoniste uitschelden? Kap daarmee!, zegt Jeroen Bosch Ziekenhuis
  PREMIUM

  Een verpleger belagen of een telefonis­te uitschel­den? Kap daarmee!, zegt Jeroen Bosch Ziekenhuis

  DEN BOSCH - Ja, de artsen, verplegers, receptionisten en alle andere medewerkers van het Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ) snappen het écht wel. Al die regels in coronatijd, dat valt niet altijd mee. Maar ook in het ziekenhuis kennen ze een grens wat agressie en intimidatie betreft. Daarom zijn ze deze week begonnen met een campagne tegen grensoverschrijdend gedrag: #datkunjenietmaken.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch