Met enige hulp zagen Mink en Sofie de poten van hun eigen krukje op het terrein van Theaterfestival Boulevard in het Zuiderpark in Den Bosch. Zo kunnen ze straks zitten op een schijf van een van de kastanjebomen die op de Parade stond.
Volledig scherm
PREMIUM
Met enige hulp zagen Mink en Sofie de poten van hun eigen krukje op het terrein van Theaterfestival Boulevard in het Zuiderpark in Den Bosch. Zo kunnen ze straks zitten op een schijf van een van de kastanjebomen die op de Parade stond. © Roel van der Aa

Met geroffel op blote basten de horizon te lijf tijdens Theaterfestival Boulevard

DEN BOSCH - Hoe vergankelijk wil je het hebben? Terwijl in een frisgroen decor van 65 populieren kort wordt stilgestaan bij de start van Theaterfestival Boulevard, gaat op een andere plek in het Zuiderpark (opnieuw) de zaag in de gesneuvelde kastanjes die op de Parade stonden. 

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
    25

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch