Volledig scherm
© BD

Mishandeling na verkeersruzie in Den Bosch; persoon aangehouden

DEN BOSCH – De politie heeft donderdag een persoon aangehouden in verband met een mishandeling in het centrum van Den Bosch. Dat meldt Buurt Informatie Netwerk.

De mishandeling vond plaats na een verkeersruzie. De daders gingen er vandoor in hun auto, die later op de Jacob van Wassenaerstraat werd aangetroffen. Op dat moment zat er één persoon in het voertuig. Hij is aangehouden en ingesloten voor onderzoek.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. The Green Bar laat planten groeien in bierflesjes met een stel springstaartjes

    The Green Bar laat planten groeien in bierfles­jes met een stel spring­staart­jes

    DEN BOSCH - Je kunt met een beetje handigheid zeilscheepjes in een fles stoppen. Maar dat lukt ook met mos, varens en planten (met prachtige namen zoals fittonia en asparagus). Nicolette Kempers van The Green Bar zegt er aardig wat succes mee te hebben. Haar winkel aan de Dode Nieuwstraat 32 is een conceptstore waar je terecht kunt voor onder meer planten, thee, kaarten, boeken (‘30 coole onderwerpen voor beestjeskenners uitgelegd in een halve minuut’) en stuiterballen met een kikkertje erin.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch