Volledig scherm
Ongeval in Vught. © Meesters Multi Media / Bart Meesters

Motorrijder gewond bij ongeval Vught

VUGHT - Een motorrijder is zaterdag aan het einde van de middag gewond geraakt bij een ongeval op de Boslaan in Vught. De motorrijder kwam ter hoogte van een van de weg versmallingen aan de Boslaan ten val met zijn motor. 

De man die de motor bestuurde raakte bij het ongeval gewond. Hij liep onder anderen een beenbreuk op bij het ongeval. Twee ambulances kwamen ter plaatse . De weg was na het ongeval enige tijd afgesloten voor het verkeer.

De man kwam met zijn motor uit de richting van Cromvoirt en reed in de richting van de N65. Vermoedelijk heeft man moeten remmen bij een van de wegversmallingen en is daarbij ten val gekomen. De motor liep bij het ongeval flinke schade op.

Volledig scherm
Ongeval in Vught. © Meesters Multi Media / Bart Meesters
  1. Brabanthallen vraagt gemeente en provincie om schouders te zetten onder Eurovisiesongfestival

    Brabanthal­len vraagt gemeente en provincie om schouders te zetten onder Eurovisie­song­fes­ti­val

    DEN BOSCH - Jeroen Dona, directeur Beurzen & Evenementen Zuid en West bij Libéma, is er ‘heilig van overtuigd’ dat de Brabanthallen in Den Bosch geschikt is om volgend jaar het Eurovisiesongfestival te houden. Dona heeft namens Libéma (eigenaar van Brabanthallen) een brief geschreven naar het Bossche college van B en W en het provinciebestuur waarin hij voorstelt om samen de schouders eronder te zetten.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch