Volledig scherm
PREMIUM
Mounir Samuel tijdens de voorstelling 'De achtbaan die mijn leven heet' in de Koningszaal van het Koning Willem I College in Den Bosch. © roy lazet

Mounir maakt gehakt van hokjesgeest

DEN BOSCH - De confronterende komisch-satirische voorstelling van het multi-talent Mounir Samuel is een aanklacht tegen het aanhoudende discriminerende geweld tegen lesbiennes, homo's, biseksuelen en transgenders.

Rookslierten kringelen langzaam omhoog in een koffiehuis in de miljoenenstad Caïro. Een in een djellaba gestoken individu dat bepaalde tradities en vanzelfsprekendheden op de korrel neemt, lurkt aan een waterpijp. Een van die tradities is dat het koffiehuis uitsluitend het domein van mannen vormt.

  1. Opgelucht Flik-Flak wil beheer Bossche turntempel zelf  blijven doen
    PREMIUM

    Opgelucht Flik-Flak wil beheer Bossche turntempel zelf blijven doen

    DEN BOSCH - Enorm opgelucht, maar ook erg geschrokken. Algemeen directeur Wendy Vos van stichting Flik-Flak was er maandagavond duidelijk over. ,,Wij zijn blij dat de gemeente de accommodatie overneemt van de Stichting Accommodatie Flik-Flak, maar zijn geschrokken dat de gemeente ook het beheer van de turnhal overneemt. Dat willen we niet’’, hield Vos de Bossche politici voor tijdens de bijeenkomst Informeren en ontmoeten.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch