Volledig scherm
Het onderzoek werd gedaan bij de woning aan de Pieter Breughelstraat in Den Bosch. © Marc Bolsius

Na de vakantie volgt rapport koolmonoxide-dode in Den Bosch

DEN BOSCH - Pas aan het einde van deze maand worden de resultaten bekend van het onderzoek naar de koolmonoxidevergiftiging waar Richard van Dijk (44) uit Den Bosch aan is overleden.

De advocaat van woningcorporatie Zayaz (verhuurder van de woning) en jurist Willem Vonk (nabestaanden) praten na de vakantie verder over het onafhankelijk onderzoek in en aan de portiekflatwoning aan de Pieter Breughelstraat.

Van Dijk werd op donderdagochtend 17 maart door zijn vriendin levenloos in zijn woning gevonden. Volgens Vonk bleek uit het eerste deel van het onderzoek dat de vergiftiging is ontstaan door een verstopte afvoerpijp, direct achter de kachel. Vervolgens is bij een tweede onderzoek de schoorsteen op de portiekflatwoning met onder meer metingen onderzocht.

  1. Massale vechtpartij in rechtbank Den Bosch, OM doet onderzoek: 'Huilende vrouwen en bedreigingen over en weer'

    Massale vechtpartij in rechtbank Den Bosch, OM doet onderzoek: 'Huilende vrouwen en bedreigingen over en weer'

    DEN BOSCH - In de rechtbank in Den Bosch is woensdagochtend een massale vechtpartij uitgebroken. Dat gebeurde tijdens de zaak rondom de geruchtmakende schietpartij in Best, waarbij de 33-jarige Yassine Majiti uit Den Bosch werd doodgeschoten. Familieleden werden tijdens de zitting zo kwaad dat ze de verdachte aanvielen. De rechtbank ging tijdelijk op slot. Niemand is opgepakt, de zitting is hervat.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch