Nieuwe gezichten Bossche Volkspartij na nummer vier

DEN BOSCH – Dat oprichter en fractievoorzitter Nol Roos van de Bossche Volkspartij de lijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen aanvoert, is weinig verrassend. 

De nieuwe gezichten bij de BVP staan na plaats vier op de vrijdag gepresenteerde lijst. Duidelijk is wel dat nummer twee en zittend raadslid Joep Gersjes wethouderskandidaat voor de partij is.

Franky Falcon

Op drie staat commissielid Paul Wiggers en op eigen verzoek neemt zittend raadslid Patrick Schellings de vierde plaats in. De eerste nieuwkomer staat op 5: fractieondersteuner Mark Kleiter, zelfstandig consultant voor de media- en contentindustrie. Hij wordt gevolgd door Kim Krabbers, Joop van Steenpaal, volkszanger Frans – Franky Falcon – Valkenburg en Willie van Keulen.

De lijst wordt voor 5 februari nog aangevuld.

Volledig scherm
Nol Roos © foto marc bolsius
Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Voorzitter Joost de Koning wil Walk to Fight Cancer uitbreiden naar meer steden
    PREMIUM

    Voorzitter Joost de Koning wil Walk to Fight Cancer uitbreiden naar meer steden

    DEN BOSCH - ,,Ik was zeven toen ze overleed. Als mijn moeder in deze tijd darmkanker had gekregen, was ze er misschien nog geweest. Door meer onderzoek en nieuwe methoden komen we steeds een stapje verder. Krijgen we die ziekte er stapje voor stapje onder. Dat is mijn motivatie." Initiatiefnemer Joost de Koning uit Engelen loopt vanaf woensdag met ongeveer 30 andere Brabantse wandelaars de derde editie van de 'Walk to Fight Cancer'.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch