Dominique Majoor begint half augustus als lid van het College van Bestuur van het Koning Willem I College in Den Bosch. Eerder dit jaar werd Jos van Kessel benoemd als voorzitter.
Volledig scherm
Dominique Majoor begint half augustus als lid van het College van Bestuur van het Koning Willem I College in Den Bosch. Eerder dit jaar werd Jos van Kessel benoemd als voorzitter. © KW1C

Nieuwe namen bij Avans en Koning Willem I College

DEN BOSCH - Na voorzitter Jos van Kessel - hij werd afgelopen april benoemd - is nu ook  Dominique Majoor toegetreden tot het College van Bestuur van het Koning Willem I College (KW1C). Zij begint half augustus. Ook Avans Hogeschool komt met een nieuw gezicht in de persoon van Sarah Wilton.

  1. Rosmalense brandstichter mag drugs gebruiken: samenwerking met tbs’er ‘verloopt heel goed’

    Rosmalense brandstich­ter mag drugs gebruiken: samenwer­king met tbs’er ‘verloopt heel goed’

    ,,Meneer gaf aan dat hij cannabis wenste te gebruiken. Daar zijn hele goede afspraken over gemaakt. En sindsdien gaat het beter met hem. Hij is actiever, zelfstandiger en werkt met succes in een kringloopwinkel. De samenwerking verloopt heel goed.’’ Dat zei een deskundige van het in Zuidlaren gevestigde Witte Huis waar tbs‘ers terecht kunnen in een nieuwe vorm van beschermd wonen. Het Witte Huis bereidt voor op een gewoon type beschermd wonen.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch