Volledig scherm
PREMIUM
Nol Roos van de BVP tijdens de uitslag van de gemeenteraadsverkiezingen in maart van dit jaar. © copyright Marc Bolsius

Nol Roos kwam, zag en...
...vertrekt. Hoeveel 'Nollen'
zijn er eigenlijk?

DEN BOSCH - Met 'Ik ben gewoon Nolleke' stormde Nol Roos vierenhalf jaar geleden met zijn Bossche Volkspartij de raadszaal in Den Bosch binnen. Bij zijn vertrek als fractievoorzitter blijft de vraag: hoeveel Nollen zijn er eigenlijk?

Meteen maar terug naar februari 2018. De Bossche fractieleider Nol Roos laat via zijn eigen lokale omroep TV73 keer op keer weten: pas op de Bossche Volkspartij zou zo maar eens de grootste kunnen worden. Het kunstje van vier jaar eerder, van niets meteen met drie zetels in de Bossche gemeenteraad, zou een vervolg krijgen. ,, Als ik dat in de raad zeg dan lachen ze me uit”, voegt hij daar aan toe. Je hoort hem denken, wat zegt het spreekwoord ook al weer? Wie het laatst lacht ...

  1. Bobby Rust weg bij Noble Kitchen: ‘Niet bereid om te verhuizen’

    Bobby Rust weg bij Noble Kitchen: ‘Niet bereid om te verhuizen’

    DEN BOSCH - Chef-kok Bobby Rust (37) is weg bij het in Cromvoirt gevestigde restaurant Noble Kitchen van sterrenchefkok Edwin Kats (restaurant Noble in Den Bosch). Rust ging vorig jaar aan de slag in het naast de golfbaan gelegen bedrijf. Hij is intern opgevolgd door Tom Schoonus (ruim een jaar souschef in Noble Kitchen en bijna zes jaar souschef in Noble). Ook was Schoonus drie jaar werkzaam in restaurant Cordial (Oss).

In samenwerking met indebuurt Den Bosch