Volledig scherm
NS stock trein. © ADR

Normale dienstregeling weer van kracht tussen Den Bosch, Tilburg en Eindhoven

UPDATETILBURG/ DEN BOSCH/EINDHOVEN - Vrijdagavond reden enige tijd lang geen treinen tussen Tilburg en Den Bosch en Eindhoven en Den Bosch. Dat kwam door een aanrijding met een persoon.

De NS liet op haar website weten dat de problemen op het spoor de rest van de dag zouden duren. Enige tijd voor middernacht werd duidelijk dat de afhandeling was afgerond en het treinverkeer weer hervat zou worden.

In de tussentijd werd op stations gemeld dat bussen zouden worden ingezet. Door de omvang van de vertraging en het late uur was dat niet eenvoudig.

 1. Bossche bollen en Big League Chew geliefd bij jeugdtoernooi Gryphons
  PREMIUM

  Bossche bollen en Big League Chew geliefd bij jeugdtoer­nooi Gryphons

  DEN BOSCH - Voor de 34ste keer heeft honk- en softbalvereniging Gryphons het internationale Bossche Bollen Toernooi georganiseerd. Zaterdag en zondag deden in totaal - verdeeld over zes hoofdcategorieën - circa vijfhonderd jeugdspelers mee aan het evenement. Vanzelfsprekend waren de meesten volledig in de ban van het honkbal, softbal en de vereenvoudigde mixvariant beeball. Hier en daar lag echter de prioriteit op een andere sport: het onbeschroomd kanen van Bossche bollen. Alhoewel de Big League Chew óók zeer geliefd was.
 2. Zevende 'Galaxy Classics Party' in 'Willem Twee' Den Bosch weer uitverkocht
  PREMIUM

  Zevende 'Galaxy Classics Party' in 'Willem Twee' Den Bosch weer uitver­kocht

  DEN BOSCH - ,,Het is nog als bijna veertig jaar geleden. De vrouwen vooral op de dansvloer en mannen die langs de kant naar ons kijken. Daarom hebben we die van ons maar thuisgelaten." Vriendinnen Anita Marijnissen (59), Jacqueline Saladin (55) uit Den Bosch en Jacqueline van Lokven (49) uit Empel hebben zaterdagavond zin om te swingen op de soul- en discomuziek van Chic, Earth Wind & Fire, James Brown, Donna Summer, Whitney Houston e.a. tijdens de 'Galaxy Classics Party' bij Willem Twee in Den Bosch.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch