Volledig scherm
Bestuursvoorzitter Walther Tibosch van Novadic Kentron. © Roy Lazet

Novadic-Kentron samen met Zorg van de Zaak

UTRECHT/Vught 18 april 2019 – Verslavingszorginstelling Novadic-Kentron gaat deel uitmaken van het Zorg van de Zaak Netwerk. 

Paul Roovers

Gesprekken over samenwerking liepen al sinds 2017 en waren vooral ingegeven door de penibele financiële situatie van de Brabantse instelling. 

Zorg van de Zaak is een netwerk van bedrijven op het gebied van bedrijfszorg, leefstijlzorg en medische zorg met ruim 3000 medewerkers en meer dan 60 vestigingen. Het werkt voor 71.000 werkgevers en 1,5 miljoen werknemers. 

Het houdt zich onder meer bezig met bedrijfszorg. Omdat uitval in het werk vaak wordt veroorzaakt door de leefstijl van mensen, bundelt Zorg van de Zaak ook bedrijven en instellingen met specifieke kennis op het gebied van stress, burn-out, verslavingen, schuldenproblematiek en eetstoornissen. 

Walther Tibosch, bestuurder van NK, verwacht dat met Zorg van de Zaak nieuwe  kansen ontstaan op het gebied van behandeling van riskante leefstijl en verslaving. Daarnaast is het goed voor de continuïteit en toekomstbestendigheid van NK.

  1. Restaurant Croy sluit snel restaurant  in Den Bosch: ‘Zaak loopt minder goed dan verwacht’
    PREMIUM

    Restaurant Croy sluit snel restaurant in Den Bosch: ‘Zaak loopt minder goed dan verwacht’

    DEN BOSCH - Restaurant Croy, gevestigd aan de Pettelaarse Schans in Den Bosch, sluit zondag voorgoed de deuren. Bedrijfsmakelaar Ries Willems die op zoek is naar een nieuwe huurder zei onlangs in het Brabants Dagblad dat ze zaak ‘minder goed loopt dan verwacht’. Volgens hem eindigt het huurcontract pas in november. ,,Maar gezien de kosten vindt de huurder het beter om eerder te stoppen.’’

In samenwerking met indebuurt Den Bosch