Volledig scherm
Bestuursvoorzitter Walther Tibosch van Novadic Kentron. © Roy Lazet

Novadic-Kentron samen met Zorg van de Zaak

UTRECHT/Vught 18 april 2019 – Verslavingszorginstelling Novadic-Kentron gaat deel uitmaken van het Zorg van de Zaak Netwerk. 

Paul Roovers

Gesprekken over samenwerking liepen al sinds 2017 en waren vooral ingegeven door de penibele financiële situatie van de Brabantse instelling. 

Zorg van de Zaak is een netwerk van bedrijven op het gebied van bedrijfszorg, leefstijlzorg en medische zorg met ruim 3000 medewerkers en meer dan 60 vestigingen. Het werkt voor 71.000 werkgevers en 1,5 miljoen werknemers. 

Het houdt zich onder meer bezig met bedrijfszorg. Omdat uitval in het werk vaak wordt veroorzaakt door de leefstijl van mensen, bundelt Zorg van de Zaak ook bedrijven en instellingen met specifieke kennis op het gebied van stress, burn-out, verslavingen, schuldenproblematiek en eetstoornissen. 

Walther Tibosch, bestuurder van NK, verwacht dat met Zorg van de Zaak nieuwe  kansen ontstaan op het gebied van behandeling van riskante leefstijl en verslaving. Daarnaast is het goed voor de continuïteit en toekomstbestendigheid van NK.

  1. Lang wachten bij de pont vanwege afsluiting van A2 richting Utrecht
    PREMIUM
    VIDEO

    Lang wachten bij de pont vanwege afsluiting van A2 richting Utrecht

    BRAKEL - De werkzaamheden aan de A2 tussen knooppunt Empel en Waardenburg zijn dit weekeinde volgens woordvoerder Maurice van de Graef van Rijkswaterstaat ‘vlot en soepel verlopen’. De verkeersader richting Utrecht ging zondagavond rond 22.00 uur al open voor het verkeer. De planning was maandagochtend 5.00 uur. Rijkswaterstaat heeft dit weekeinde ter hoogte van Zaltbommel onder meer zo’n drie kilometer asfalt vernieuwd.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch