Volledig scherm
Stef (links) en Mats (rechts) Willems met hun persoonlijke OJC-plaatjes en voetbalplaatjesboek. © Tom Stroosnijder/OJC Rosmalen

OJC-spelertjes zijn plaatjes

ROSMALEN - Zo'n 500 kinderen gingen er in december speciaal voor op de foto: een voetbalplaatje waar ze zelf op staan. Stef (l) en Mats kregen de eerste exemplaren van hun plaatjes uit handen van OJC 1-speler Roel van de Sande, compleet met speciale verzamelalbums.

De plaatjes met lokale spelertjes van onder meer OJC Rosmalen zijn vanaf maandag bij de Jumbo in Rosmalen te vinden en zijn dan zo’n twee maanden verkrijgbaar. Bij besteding van tien euro, krijgt een klant een pakje van acht.

In de twee maanden dat de actie loopt, gaat de supermarkt nog een paar ruilmomenten organiseren. Data en tijden daarvan, worden later bekendgemaakt.

  1. Wijze woorden Bossche bisschop gelden ook bij bestrijding drugsindustrie
    PREMIUM
    COLUMN PLAATS DELICT

    Wijze woorden Bossche bisschop gelden ook bij bestrij­ding drugsindu­strie

    Oude tijden herleefden afgelopen zaterdag op het CDA-congres in Amsterdam, waar de Bossche bisschop Gerard de Korte de christendemocraten mocht toespreken. Later op de dag zou CDA-leider Sybrand Buma een pakket aan voorstellen presenteren om de georganiseerde misdaad harder aan te pakken. Buma tapte uit het inmiddels vertrouwde vaatje van zero tolerance: zwaardere straffen en meer bevoegdheden voor politie en justitie.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch