Een deel van het voormalige Carolusklooster aan de Hervensebaan in Den Bosch waar maximaal 50 arbeidsmigranten gehuisvest moeten worden.
Volledig scherm
Een deel van het voormalige Carolusklooster aan de Hervensebaan in Den Bosch waar maximaal 50 arbeidsmigranten gehuisvest moeten worden. © Holland Real Estate Company

Omwonenden vragen en krijgen extra informatieronde over arbeidsmigranten in Carolusklooster Den Bosch

DEN BOSCH - Omwonenden van het Carolusklooster in Den Bosch waren niet te spreken over de informatie en de plannen voor de opvang van vijftig arbeidsmigranten in hun buurt. Zij die massaal wegbleven van een informatiebijeenkomst krijgen alsnog de gelegenheid die gevraagd is.

  1. Stoeptegelexpositie van KW1C-studenten eyecatcher op Bossche Markt: ‘Nu maar hopen dat ze blijven liggen’

    Stoepte­gelex­po­si­tie van KW1C-studenten eyecatcher op Bossche Markt: ‘Nu maar hopen dat ze blijven liggen’

    DEN BOSCH - Een normale afstudeerexpositie was tijdens coronatijd niet mogelijk. Dus bedachten creatieve studenten van de Academie voor Media, Arts & Performance van het Koning Willem I College in Den Bosch iets anders. Het werd een ‘stoeptegelexpositie’ met ‘daaronder’ werk van net afgestudeerde studenten. De bijzondere tentoonstelling is tot en met het eind van de Bossche zomer via de stickers op de Markt in de stad te zien.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch