Ongeval op A59 op afrit Engelen.
Volledig scherm
Ongeval op A59 op afrit Engelen. © Bart Meesters

Ongeval met twee auto’s en vrachtwagen op afrit Engelen

ENGELEN - Een vrachtwagen en twee personenauto's zijn dinsdagmorgen rond 10.30 uur tegen elkaar gebotst op de A59 afrit Engelen vanuit de richting Hedel. Het ongeval gebeurde net voor de verkeerslichten bij de kruising met de Rietveldenweg. 

De achterste auto had de stilstaande auto en vrachtwagen waarschijnlijk niet gezien en reed er in volle vaart achterop. De auto werd vervolgens onder de kooiaap van de vrachtwagen werd geduwd. 

Ambulancepersoneel keek wat mensen na, maar er hoefde niemand mee naar het ziekenhuis. Er was wel een flinke ravage op de weg. Beide personenauto's raakten flink beschadigd. Een bergingsbedrijf heeft ze afgevoerd. 

Een gedeelte van de afrit was na het ongeval afgesloten, waardoor een korte file ontstond.

Ongeval op A59 op afrit Engelen.
Volledig scherm
Ongeval op A59 op afrit Engelen. © Bart Meesters
  1. Nepverpleegkundige had na ontslag bij JBZ meteen alweer sollicitatie lopen
    PREMIUM

    Nepver­pleeg­kun­di­ge had na ontslag bij JBZ meteen alweer sollicita­tie lopen

    DEN BOSCH - Kort nadat de Bossche nepverpleegkundige begin april bij het Jeroen Bosch Ziekenhuis was ontslagen, had hij alweer een sollicitatieprocedure lopen bij een welzijnsinstelling. Naar nu blijkt deed het JBZ pas op 14 mei - dat was zo’n zes weken na zijn ontslag - bij de Inspectie voor de Gezondheidszorg een ‘melding van disfunctioneren’. Dat had volgens de regels binnen drie dagen moeten gebeuren.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch