Britt, cassiere bij de Plus Markt op de Maaspoort is een inzamelingactie begonnen om geld in te zamelen voor het echtpaar dat desondanks diefstal van hun geld toch op vakantie kunnen.
Volledig scherm
PREMIUM
Britt, cassiere bij de Plus Markt op de Maaspoort is een inzamelingactie begonnen om geld in te zamelen voor het echtpaar dat desondanks diefstal van hun geld toch op vakantie kunnen. © Marc Bolsius

Opgelichte Corrie (76) kan door inzameling laatste keer op vakantie met ernstig zieke man

2500 euro kwijtDe Bossche Corrie Dubach (76) wilde samen met haar zieke man Fried (76) nog één keer samen op vakantie. Maar een oplichter leek roet in het eten te gooien. Corrie werd vorige week opgelicht en verloor zo de 2500 euro die ze gespaard had om op vakantie te kunnen gaan.

,,Mensen kunnen zó gemeen zijn", zegt Corrie vrijdagmiddag geëmotioneerd in de bedrijfskantine van PLUS Maaspoort in het bijzijn van haar man. Vorige week donderdag kreeg ze een appje van een vreemd nummer, degene die het bericht stuurde claimde de dochter van Corrie te zijn. ,,Er stond in: ‘Hoi mam. Dit is mijn nieuwe nummer. Kun je dit even opslaan?’ En ik zocht er niks achter. Mijn dochter vertelde een paar dagen eerder namelijk nog dat ze een nieuwe telefoon nodig had.”

In samenwerking met indebuurt Den Bosch