Krek nie gek, Nuland
Volledig scherm
Krek nie gek, Nuland © Jose Van Der Biezen

Optocht Nuland verzet naar zaterdag 28 maart

NULAND - Na overleg heeft de optochtcommissie van Stichting Carnavalsorganisatie Nuland een nieuwe datum voor de Waoterrijkse Optocht en SJB Jeugdoptocht kunnen vaststellen: zaterdag 28 maart 2020.

De optocht zal die dag vertrekken om 15.11 uur bij Hotel Nuland, van waar de eerder gecommuniceerde optochtroute zal worden gereden: Hoogstraat - Dorpstraat - Zandstraat - IJzerkampen - Kloosterstraat - Kerkstraat - Korte-Kerkstraat - Nieuwe Putstraat - Duinbergenstraat - Kerkstraat - Prins Bernhardplein.

Daarna zal de Prijsuitreiking plaatsvinden in De Meent, waarna met z’n allen nog een gezellige avond kan worden gemaakt. Wanneer alle Waoterrijkers, die aan de optochtroute wonen, deze dag de Waoterrijkse vlag buiten hangen en allen in grote getale komen kijken, kan het niets anders dan een prachtige dag worden. 

Een dag die de optochtdeelnemers, die al maandenlang bezig waren met hun mooie creaties, alsnog de optocht krijgen die ze hebben verdiend!

  1. Zet huisarrest ook schatrijke criminelen aan tot nadenken?
    COLUMN PLAATS DELICT

    Zet huisarrest ook schatrijke criminelen aan tot nadenken?

    Crimineel geld ‘klotst in het rond’ in Brabant, zei burgemeester Jan Boelhouwer van Gilze en Rijen vorige week zaterdag in zijn afscheidsinterview. Een dag later bleek het nog erger te zijn: het crimineel geld vlóóg door de lucht. Na een brand in een flatwoning in Den Bosch dwarrelden midden in de nacht van zaterdag op zondag plotseling ontelbare bankbiljetten omlaag. Haastig opgetrommelde politieagenten raapten ze op en stopten ze in vuilniszakken. Of het om tienduizenden euro’s of om honderdduizenden euro’s ging, is niet bekend gemaakt.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch