Volledig scherm
PREMIUM
Ruziënde ouders in een binnenspeeltuin is een herkenbaar beeld maar een vechtpartij zoals in Vught is uitzonderlijk. © Paul Rapp

Overal gebeurt wel eens iets maar een vechtpartij zoals bij KidsPlaza in Vught is een uitzondering

VUGHT - Voor de ogen van hun eigen kinderen gingen zaterdag in kinderspeelparadijs KidsPlaza in Vught zo’n twintig volwassenen tijdens een vechtpartij los op één vrouw. Uit een rondgang langs andere binnenspeeltuinen blijkt het te gaan om een uitzonderlijk incident. ‘Máár, overal gebeurt wel iets.’

Volgens een ooggetuige zou een agressieve vrouw een legohut in de peuterhoek hebben omgetrapt en een kind van een ander hebben geslagen. Toen sloeg de vlam in de pan. Meerdere politie-eenheden werden opgetrommeld. Er raakte niemand gewond en er werd niemand aangehouden. ,,Een groep volwassenen keerde zich tegen één vrouw en dat mondde uit in een gevecht”, bevestigt manager José Lambregts. ,,Waar ze ruzie over kregen, is onduidelijk. Er is geen aangifte gedaan. Het is triest dat men zich zo heeft laten gaan in het bijzijn van de aanwezige kinderen.”

 1. Farmers Defence Force betreurt kwetsen mensen met uitspraak over nazi-Duitsland en Jodenvervolging

  Farmers Defence Force betreurt kwetsen mensen met uitspraak over na­zi-Duits­land en Jodenver­vol­ging

  Het bestuur van Farmers Defence Force (FDF) betreurt het dat mensen zijn gekwetst door de uitspraken die hun voorman Mark van den Oever vrijdag heeft gedaan. Van den Oever vergeleek de manier waarop boeren worden behandeld met nazi-Duitsland, ,,waar een kleine meerderheid het voor de rest bepaalde” en haalde ook de Jodenvervolging aan. Wel zegt het bestuur de actiegroep over die uitspraken dat ‘een aantal vergelijkingen zorgelijke overeenkomsten vertonen’.
 2. Supportersbus FC Den Bosch gestopt onderweg naar NAC na tip over 'flink coke snuiven’, fans woedend op politie
  PREMIUM

  Supporters­bus FC Den Bosch gestopt onderweg naar NAC na tip over 'flink coke snuiven’, fans woedend op politie

  ‘Een kansloze actie van de politie’, noemt de supportersclub van FC Den Bosch de fouillering van tientallen supporters gisteravond in het cellencomplex in Breda. Na een tip had de politie sterke vermoedens dat de harde kern van plan was ‘flink drugs te gaan gebruiken’ tijdens de wedstrijd. Een volle supportersbus op weg naar NAC Breda werd naar het politiebureau geleid, maar daar bleek dat niemand iets op zak had.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch